Charles Bar BQ

Sfeer en gezelligheid troef!

Travel and taste...

Charles Bar BQ neemt u mee in een wereld waar de zon altijd schijnt, waar alles kan en alles mag, waar goeie smaak regeert en genieten een werkwoord is.

Wij komen ter plaatse in uw tuin, bij uw bedrijf of op de feestlocatie van uw keuze. Eender waar in Europa waar we voor plezier en lekker eten kunnen zorgen, daar rijden we heen. Van een festivalletje, een sneukelroute, klantenevent of personeelsetentje tot communiefeest, babyborrel, sweet 16 of verjaardagsfeest, met Charles Bar BQ is het genieten van begin tot einde…

Foodtruck Charles Bar BQ bij 't Beenhouwerietje

We beschikken over twee authentieke foodtrucks die we naargelang de locatie en het aantal gasten kunnen inzetten. In de sympathieke Bevergem Truck, een prachtige vintage Mercedes camionette met ingerichte bar en grillmodule, bereiden we de lekkerste cocktails en smaakvolste côte à l’os en verwennen uw gasten met alle spijs en dranken die hun hartje begeren.

Foodtruck Charles Bar BQ bij 't Beenhouwerietje

Op grotere evenementen verder van huis verrassen we uw bezoekers vanuit onze gezellige foodtrailer met mobiele keuken en apart bargedeelte met hapjes, drankjes en zoveel lekkers. Huisbereide burgers op la plancha of een heerlijk stukje vlees aan het spit, u kiest en wij maken het klaar!

Wat de gelegenheid of setting ook is, met de foodtrucks van Charles Bar BQ kiest u voor een originele en overheerlijke cateringformule.

Ontdek het volledige aanbod in onze folder en neem contact voor een voorstel op maat!

Foodtruck Charles Bar BQ bij 't Beenhouwerietje