Smaakvolle catering op maat

Culinair genieten op hoog niveau

Altijd en overal...

Vier je een verjaardag, babyborrel, huwelijk, communie, personeelsfeest of klantenevent? Heb je een voorkeur voor een klassiek diner aan tafel, een receptie of walking dinner, een barbecue, met of zonder dessertbuffet,..?

Voor welke feestformule je ook kiest, met ’t Beenhouwerietje kan je rekenen op catering op hoog niveau. Wij bieden een uitgebreide waaier aan mogelijkheden voor elk evenement, op de locatie en in de stijl die jij wenst.

Kwaliteit en klasse

Voor een cateringservice op topniveau gebruiken we enkel en alleen verse, kwaliteitsvolle producten. Pure en authentieke ingrediënten die onze gerechten smaak en klasse geven.

Onze vele culinaire reizen zijn een rijke inspiratiebron en voeden onze passie en goesting om het beste uit ons culinair kunnen naar boven te brengen. Trends en nieuwigheden volgen we op de voet en samen met ons team zetten we die om in unieke sensaties en smaken. Zo weten we jou en je gasten keer op keer te verrassen en onvergetelijke momenten te bezorgen. 

Ontdek de vele mogelijkheden en formules in de brochure en neem gerust contact voor een voorstel op maat van jouw wensen!